Mint azt mi is megírtuk Jeremy Renner az új év első napján szenvedett súlyos balesetet, amikor is az unokaöccsét próbálta kiszabadítani a hó fogságából egy hóeke segítségével. A szerkezet azonban meghibásodott és maga alá gyűrte a Marvel sztárját, akit ezután súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. 

Többször műtötték 

Rennert többször is műteni kellett, később pedig kiderült, hogy 30 csontja tört el a szörnyű eset során. A színészt azonban kemény fából faragták, szinte csodával határos módon mára már sokkal jobban van, sőt a felépüléséről többször közöl videókat, képeket is a közösségi oldalán. 

Egyre jobban van

A Marvel sztárja ezúttal egy videót hozott a követőinek, rajongóinak, melyben részletesen mutatja meg, hogyan edzi a lábát a durva balesetét követően. Renner láthatón minden erejével azon van, hogy helyreállítja az egészségét, a felvételek tanúsága szerint pedig jó úton jár. 

Kollégái is támogatják 

A színész állapotáról egyébként nemrégiben a kollégája, Evangeline Lilly árult el információkat, a színésznő ugyanis meglátogatta Rennert. 

Tolószékben ült. Arra számítottam, hogy az ágya mellett ülök majd és fogom a kezét, miközben ő csak a fájdalomtól nyögdécsel és mozdulni sem tud. Viszont ő tolószékkel közlekedett a házban és a barátaival viccelődöt. Ez egy csoda, valódi csoda 

– mesélte pár héttel ezelőtt a színésznő. 

(via)