Mi is beszámoltunk róla, Jeremy Renner az új év első napján szenvedettsúlyos balesetet, amikor maga alá gyűrte egy meghibásodott hóeke. A színész az unokaöccsét próbálta meg menteni, amikor megtörtént a baj. 

Többször meg kellett műteni

A Marvel sztárját ezt követően többször is meg kellett műteni, hosszabb időt töltött kórházban is, viszont most már tényleg sokkal jobban van. Renner a közösségi oldalán folyamatosan dokumentálta a gyógyulásának fázisait, most pedig egy őrületes videót posztolt arról, hogy végre a saját lábán áll. Korábban tolószékbe kényszerült, ám nagyon úgy fest, hogy arra már nem sokáig lesz szüksége. 

Az első lépések

A színész Instagram-sztoriban osztott meg egy felvételt, amint antigravitációs futópadon – amit általában terápiás célokra használnak – már sikerült is megtennie pár lépést. 

A videón Renner arról is beszél, hogy ezen a futópadon sokkal kevésbé érzi a saját súlyát, így a lépések is könnyebbek. 

Olyan, mintha lenne egy mankóm 

– mondja, továbbá hozzáteszi: így nagyjából csak a súlyának a 40 százalékát érzi. 

Unokaöccse üzent neki 

A színész korábban Instagram-sztoriba töltötte fel, hogy az unokaöccse, Auggie írt neki pár érzelmes sort, az üzenetben a srác azért ad hálát, hogy Jeremy megmentett az életét. 

Nagyon szerencsés vagyok, mert a nagybátyám Sólyomszem (a Bosszúállók egyike) Nagyon szerencsés vagyok, hogy a nagybátyám túlélte a balesetet.

(via)