Nyilvánosságra hozták az Amber Heard kontra Johnny Depp ügy dokumentumait, amelynek köszönhetően döbbenetes titkok láttak napvilágot. 

Egészségügyi problémája van Johnny Deppnek a jogi csapat szerint

A bírósági dokumentumok szerint Johnny Depp merevedési zavarral küzd. Amber Heard jogi csapata a március 28-i beadványban azzal érvelt, hogy az állítólagos egészségügyi probléma hozzájárulhatott Johnny Depp Amber Hearddel szemben tanúsított erőszakos viselkedéséhez.

Bár Johnny Depp nem szeretné nyilvánosságra hozni, hogy merevedési zavarral küzd, ez az állapot rendkívül releváns az erőszak szempontjából. Johnny Depp elfojtott agressziója és haragja megmagyarázza, miért erőszakolta meg volt feleségét egy palackkal. 

— hangzott el Amber Heard jogi csapatának érvelése.

Ez állhat Johnny Depp agresszivitásának hátterében

Johnny Depp folyamatosan tagadta Amber Heard nemi erőszakkal és fizikai erőszakkal kapcsolatos vádjait a rágalmazási per alatt.

Amber Heard ügyvédei szerint Johnny Depp a merevedési zavara miatt lesz  dühös és izgatott, amikor találkozik Amber Hearddel.  Az elfojtott indulatok törnek színre minden alkalommal, amikor volt feleségét, -akit nem tudott szexuálisan kielégíteni- látja.

Via