Még csak most ért végett Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere, de a színésznek újra bíróság elé kell állnia júliusban. Ezúttal egy filmipari szakember állítja, hogy Johnny bántalmazta őt 2018-ban, A Hazugságok városa című film forgatása során.

Fizikailag bántalmazta?

Gregory Brooks állítása szerint azután kezdtek vitatkozni a színésszel, hogy ő jelezte neki, kifutnak a forgatási időből. Elmondása szerint Johnny Depp fizikailag bántalmazta őt, kétszer bordán ütötte.

Lelki sérülésekről is beszámolt

A férfi állítja, hogy érzelmi szorongást okozott neki a színész a verbális támadásokkal és százezer dollárt ajánlott neki Johnny, ha arcon ütheti. Brooks elmondása alapján fizikai és lelki sérüléseket is szenvedett. 

A testőr lépett közbe

Állítólag az incidens során Johnny Depp testőre lépett közbe, aki elvitte a színészt a helyszínről. Brooks szerint a színész bűzlött az alkoholtól, amikor a támadás megtörtént. 

Ezt mondja Johnny Depp

A színész állítja, hogy ő csak önvédelemből cselekedett és Brooks provokálta őt, valamint veszélyeztette. Már csak a kérdés, hog ez az ügy meddig volt elhúzódni és mekkora kártérítést követel a filmipari szakember. 

Megtartja az ügyvédjét

Johnny Depp ügyvédje, ismét Camille Vasquez lesz, aki az Amber Heard perben is védte. Az ügyvédnő hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt hónapok során.

Via