Őrületes videó látott napvilágot Johnny Deppről és Dakota Johnsonról. A felvétel 2015-ben készült egy sajtókonferencián, ahol a színész és a színésznő egymás mellett ültek és Dakota rákérdezett, mi történt Johnny ujjával, aki kicsit úgy tűnt, mintha elviccelte volna a dolgot. 

A vodkás ügy

Johnny Depp az Amber Heard elleni rágalmazási per során a bíróságon azt állította, hogy az ujja azért sérült meg, mert a volt felesége neki dobott egy vodkás üveget. Amber azonban egészen mást állított, szerinte a színész saját magának vágta le az ujját. 

Íme, a videó

Megszólalt Dakota Johnson

Miután a videó őrült módon kezdett el terjedni az interneten és sokan azon gondolkodtak, hogy vajon Dakota akkor is tudta-e már, hogy Amber Heard erőszakos, a színésznőnek cselekednie kellett. 

Úgy voltam vele, hogy az istenért, miért? Miért keveredek bele? Egyáltalán nem emlékszem arra a pillanatra, szóval kérlek hagyjatok ki  belőle. Ne hagyjátok, hogy ez tovább folytatódjon

- mondta a színésznő.

Aggódott

Dakota azt is elárulta, egy kicsit aggódott azzal kapcsolatban, hogy vajon őt is a tanúk padjára szólítják-e majd a tárgyalás során. Hozzátette, hogy számára az is hihetetlen, hogy sok ember úgy nézte a Johnny kontra Amber pert, mintha egy tévéshow lenne. 

Via