Pár nappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy Johnny Depp is feltűnik Rihanna Savage X Fenty divatbemutatóján. A dolog azonban elég nagy port kavart, ugyanis az énekesnő rajongói kiakadtak a színész szereplésén. 

Kiakadtak a rajongók

Szerintük nem volt jó ötlet a családon belüli erőszakkal megvádolt sztárnak lehetőséget adni, még úgy sem, hogy Depp egyébként megnyerte a rágalmazási pert Amber Heard ellen. Rihannát a döntése miatt viszont rengeteg támadás érte a közösségi oldalakon, ő azonban nem hátrált. 

Nagyon szexi volt

Depp minden kritika ellenére vállalata a showt, az 59 színész modellként vonult végig a bemutató egyik klipjében. A felvételeken egy selyempizsamát viselt, a nyakában pedig ott lógott a jellegzetes nyaklánca. Johnny hihetetlenül dögösen nézett ki, szemmel láthatón sikerült összeszednie magát az utóbbi időben, nem túlzás azt mondani, hogy ismét a régi fényében tündököl, megkopott sármja pedig újra visszatért. 

Rihanna 4. Savage X Fenty show-ja Johnny Depp mellett olyan sztárokat vonultatott fel, mint Cara Delevingne vagy Irina Shayk, továbbá maga az énekesnő is fellépett. Rihanna éppen visszatérőben van a gyermeke születését követően, mint azt megírtuk hat év után jelentkezett új dallal, a Lift Me Up az új Fekete Párduc-film betétdala lett, jövő februárban pdig ő lesz a Super Bowl félidei show-műsorának sztárfellépője. 

(via)