Kicsit mintha arra esküdött volna össze a világ, hogy Johnny Depp ügyvédnőjéből a világ legnépszerűbb nője váljon 2022-ben. Camille Vasquez nevét nem sokan ismerték az Amber Heard elleni amerikai per előtt, de miután tárgyalások közvetítéseit milliók követték, a karakán ügyvédnő roppant népszerűségre tett szert.

És ha a nagyközönség zömének imádatát lehet még valamivel fokozni, akkor az minden bizonnyal ez a sztori, amit a TMZ tett közzé: Camille Vasquez megmentette egy férfit egy repülőn.

A sztárügyvéd éppen Los Angelesből New Yorkba tartott, és út közben a levegőben egy idősebb férfi haladt el mellette a gépen az ülések közötti folyosón. Pont, amikor Camille Vasquez mellé ért, a férfi összeesett.

Az esetről a járat többi utasa számolt be a sajtónak, azt mondják, hogy az ügyvédnő és testőre azonnal felpattantak, hogy segítsenek a férfin. Az utaskísérők rögtön segélyhívást intéztek a többi utashoz, de Camille Vasquez közben már fel is hívta orvosként dolgozó sógorát, aki telefonon keresztül magyarázta el az ügyvédnőnek, hogy mi ilyenkor a teendő. A testőr az okosórájával közben megmérte a férfi pulzusát – az biztos volt, hogy az illető nem halt meg.

Idáig jutottak el, amikor kiderült, hogy az utasok között volt egy orvos, és innentől kezdve ez a doktor vigyázott a betegre. A gép azonnal visszafordult, a férfi magához tért, és Los Angelesben leszállították a gépről.

A járat személyzete állítólag azóta Wonder Womanként emlegeti Camille Vasquezt, hogy a kritikus helyzetben nem veszítette el a fejét, hanem azonnal cselekedett, hogy a férfi segítségére legyen.

Via