A kanadai származású énekes, Justin Bieber valószínűleg eddig sem küzdött anyagi gondokkal, ám most további 200 millió dollárral – vagyis több mint 70 milliárd forinttal – növelte a vagyonát. 

Soha nem fizettek ki még ennyit 

A 28 éves Justin ugyanis eladta a komplett zenei életművének közzétételi, valamint felvételi jogait. Az összesen 290 dalnyi életművet a  Hipgnosis Songs Capital vásárolta fel, amely már korábban megszerezte Shakira, a Metallica, a Red Hot Chili Peppers, illetve Michael Bublé összes számát is, azonban a hírek szerint Bieber katalógusának megvásárlása a legnagyobb összeg, amit a cég valaha kifizetett egy előadónak. A vásárlással a vállalat a zenék felhasználási jogait szerezte meg, továbbá hozzájuk kerül minden jogdíj a köztéri lejátszások (plázák vagy kávézók) után is. 

Elképesztő karrier 

Justin Bieber egyébként a 15 éves karrierje alatt világszárte 150 millió lemezt adott el, továbbá hat stúdióalbumot adott ki az évek során. Pályafutása során pedig olyan előadókkal dolgozott már együtt mint Nicki Minaj , Post Malone, DJ Khaled, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne, Ed Sheeran , Ariana Grande és Kehlani.

(via)