Rossz hírrel szolgált Justin Bieber a kanadai rajongói számára: elmaradt két koncertje, amiket így egy későbbi időpontban pótolnak majd be. A 28 éves popcsillag a következőket írta ki egy Instagram-sztoriban.

nem hiszem el, hogy ezt kell mondanom. Mindent megtettem, hogy jobban legyek, de a betegségem csak rosszabbodik. Belesajdul a szívem, hogy el kell halasztanom a következő pár show-mat (orvosi utasításra). Mindenkinek üzenem, hogy nagyon szeretleg benneteket, és pihenni fogok és meg fogok gyógyulni!

Így aztán elmaradt két torontói koncert, és a helyszínként szolgáló aréna tweetjéből is csak annyi derül ki Justin Bieberrel kapcsolatban, hogy a betegségének nincs köze a Covidhoz.

A hír nem csak azért aggasztja a rajongókat, mert ezek szerint valami rejtélyes betegsége lehet Justin Biebernek, hanem azért is, mert ráadásul a hírt csak az utolsó pillanatban, néhány órával a koncert előtt közölték. Az énekes péntek este Washingtonban koncertezett volna, de ezt a koncertet is törölték. Június 13-14-én viszont New Yorkban lép majd fel, és egyelőre úgy néz ki, hogy ezek a bulik meg lesznek majd tartva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Via