Kamilla királyné stílusa, hajviselete nem sokat változott az elmúlt években, ami annak is köszönhető, hogy 35 éve ugyanaz a stylistja, aki most, a koronázás előtt, a királyné hajszínéről nyilatkozott.

sosem engedné, hogy Kamilla ezt tegye a hajával

A nők egy bizonyos korban már lemondanak a hajfestékről, és büszkén viselik ősz, ezüstös hajszínüket. De amíg én felelek a királyné megjelenésért, addig Kamilla nem lesz ősz, az biztos 

– mondta Jo Hansford, aki kifejezetten ellenzi az ősz hajszínt, szerinte ugyanis megváltoztatja az emberek véleményét, viselkedését és az ősz hajú emberekkel anyáskodóan kezdenek bánni.

A korona felhelyezése nehézséget okozhat

A stylist, aki egyébként fodrász is, Kamilla királyné koronázási hajviseletéről is beszélt. 

Szerintem ideges, mint bárki más lenne egy ilyen esemény előtt, de biztos vagyok benne, hogy a haja ugyanolyan lesz, mint mindig, és most is jól fog kinézni. A fotókon a haja sokkal jobban néz ki, mert lágyabb és melegebb árnyalatot sugall 

– mondta. Szerinte az egyetlen nehézséget a korona felhelyezése jelenti majd, de bízik abban, hogy ezt is sikerül úgy megoldani, hogy ne tegye tönkre Kamilla királyné gondosan elkészített alkalmi frizuráját.

Via