Döbbenetes dolog derült ki a napokban Kanye Westről. A Rolling Stone magazin azt írja, hogy a rapper  a Yeezy és az Adidas munkatársainak rendszeresen mutatott intim fotókat és videókat a  feleségéről, Kim Kardashianről

Intim felvételek 

A lap a Yeezy és az Adidas több munkatársával is beszélt, akik közül többen leírták, hogy West kéretlenül mutatta meg nekik ezeket a tartalmakat. A Rolling Stone azt írja, hogy az egyik ilyen incidens még 2018-ban történt, amikor a rapper a Yeezy kreatív csapatával találkozott. Ezen a találkozón állítólag West egy videót is levetített Kim Kardashianról. 

A magazin egy másik 2018-as esetet is említ, amikor West egy meg nem nevezett személlyel találkozott Chicagóban, a rapper úgy tudni itt is intim felvételeket mutatott a feleségéről. A Rolling Stone továbbá több olyan esetet is említ, amikor West pornográf videókat mutatott a Yeezy munkatársainak, ezeken a felvételeken nem Kim Kardashian szerepelt. A Yeezy munkatársa azt mondta, hogy a rapper egy videót mutatott neki Francesca Lee pornósztárról, aki éppen egy másik nővel létesít szexuális kapcsolatot. 

Pornóvideók 

A sajtóorgánum ezen túlmenően két másik alkotóval is beszélt, köztük azzal, aki Westtel dolgozott a Yeezy korai időszakában, s aki elmondta, hogy a rapper egyszer amatőr pornóvideókat mutatott neki, amin ő szexel más nőkkel. 

A kényes ügy kapcsán az Insider kereste Kim Kardashian és Kanye West ügyvédjét is, ám ők nem reagáltak a megkeresésekre. 

(via)