Mostanában áll a balhé Kanye West körül: botrányos kijelentéseivel egyszerűen már nem lehet lépést tartani! Az elmúlt pár hétben folyton Kardashianékat szidta, különös tekintettel exére, Kim Kardashianra,  akiről vagy áradozik vagy teljesen leégeti őt. Most éppen ez utóbbi történt: Kanye West ugyanis állítólag „szerelmes”, ráadásul nem Kimbe, hanem Kardashianék egyik közeli barátjába! 

Kanye West már megint „szerelmes”

Kanye West állítólag Kardashianék közeli barátjába, egészen pontosan Kylie Jenner BBF-jébe, a görög származású Anastasia (Stassie) Karanikolaouba szeretett bele, akivel a párizsi divathéten többször is beszélgetésbe elegyedett. Íme a csajszi! Nagyon dögös, az tuti! 🔥

A 41 éves rapper/dizájner állítólag teljesen beleszeretett a 25 éves Stassie-ba, amit világgá is kürtölt egy (most már törölt) instagram posztban. 

Oké, oké bevallom, hogy teljesen beleszerettem Stasba, ezt az egész világ tudja már

— írta a képaláírásban Kanye, akinek idén már legalább három különböző „nagy szerelme” volt és mostaában amúgy is teljesen kaotikusak a kijelentései. Szóval totál nem lehet komolyan venni a csávót, akármennyire is hangoztatja az új szerelmi jelöljeit.🙄

Kanye West folyton provokálja Kardashianékat 

Nem valószínű egyébként, hogy bármi is lenne a dologból, mert Kanye West állandóan azt hangoztatja, hogy Kim Kardashian volt számára az igazi királynő és nem is akar(t) tőle soha elválni — szóval valószínű, hogy csak Kardashianékat akarja bosszantani ezzel a kijelentésével, ami azért elég botrányosra sikeredett.

Arról nem is beszélve, hogy Stassie csak azután lett Kylie Jenner BBF-je, miután kiderült, hogy az akkori öribarija, Jordyn Woods kikezdett Khloe Kardashian akkori pasijával, Tristan Thompsonnal. Akkor hatalmas botrány lett a dologból, mindenki megvetette a csajszit, szóval Stassie biztosan nem szívesen haragítaná magára sem a Kardashian családot, sem a rajongók hadát.

Via