Az elmúlt napokban Kanye West antiszemitaként aposztrofált közösségi médiás bejegyzései miatt került a középpontba. Egy bemutatón White Lives Matter feliratú pólót viselt, majd egy olyan bejegyzés jelent meg a Twitteren, ahol azt írta, hogy  „halálra fog verni 3 zsidó embert”. A posztot azóta törölték.

A rappertől azonban elfordult a családja, valamint több együttműködéstől elesett, Anna Wintour a Vogue amerikai főszerkesztője sem kér többé belőle. Most pedig a sztárügyvédjei sincsenek mellette többé. 

Nincs visszaút

A rappert Bernard Clair és Bob Cohen elit válási ügyvédek képviselték a tekintélyes New York-i Cohen Clair Lans Griefer Thorpe & Rottenstreich LLP-től. Egy forrás a Page Six-nek azt mondta, hogy a cég már nem képviseli Kanye Westet. Már csak az a kérdés, hogy ezek után, ki lesz az, aki hajlandó lesz a zenészt képviselni. 

Kim Kardashian is megszólalt

Kim Kardashian a közösségi oldalán szólalt meg az ügyről. A valóságshow-sztár valószínűleg nagyot csalódhatott a volt férjében, majd leírta, hogy a gyűlöletbeszéd megbocsáthatatlan. A posztjában leírta, hogy kiáll a zsidó közösség mellett. Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner és Kris Jenner szintén közzétettek egy nyilatkozatot, ahol ők is elítélték Kanye tetteit. 

 

Via