A londoni múzeum Kanye West botrányai után úgy döntött, hogy a nyilvánosság előtt nem mutogatják a viaszszobrot. A múzeumlánc megerősítette, hogy a nevét Ye-re változtató 45 éves rapper viaszmodelljét egy archívumba helyezték, és kikerült a nyilvánosság szeme elől.

Többen búcsút mondtak neki

Nem csak a világhírű múzeum, de az Adidas, a Gap és a Balenciaga sem működnek többet együtt a zenésszel, valamint a Forbes milliárdos listájáról is lekerült. A Vogue és Anna Wintour szintén nem hajlandóak együtt dolgozni a rapperrel antiszemitaként aposztrofált közösségi médiás bejegyzései miatt. A jéghegy csúcsa, hogy még a válóperes ügyvédei is hátat fordítottak neki. 

Elképesztő megnyilvánulásai voltak

Kanye nemrégiben egy divatbemutatón White Lives Matter feliratú pólót viselt, majd egy olyan bejegyzés jelent meg a Twitteren, ahol azt írta, hogy  „halálra fog verni 3 zsidó embert”. A posztot azóta törölték. A rapper valami olyasmit is kijelentett, hogy a rabszolgaság választás kérdése. 

Kim Kardashian megszólalt

Kimnek is fájhat a feje az exférje miatt, ugyanis sokan őt is támadtak, amiért nem reagált időben a rapper kijelentéseire. Végül a közösségi oldalán szólalt meg a reality-sztár, ahol leírta, hogy a gyűlöletbeszéd megbocsáthatatlan. A posztjában leírta, hogy kiáll a zsidó közösség mellett. Khloé Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner és Kris Jenner szintén közzétettek egy nyilatkozatot, ahol ők is elítélték Kanye tetteit. 

Via