A Kardashian-család úgy tudja produkálni magát, mint egy más família sem! Az egy dolog, hogy folyton folyvást a villantásaikról, a nyilvános szexeléseikről, meg a plasztikai műtétjeikről van szó, már most akkora karácsonyi lázban égnek, hogy az hihetetlen!

Kardashianék megejtették a karácsonyi fotózásukat 

Néhány nappal ezelőtt ugyanis kiderült, hogy a Kardashian-család már 5(!) teljes hónappal a karácsony előtt megejtette a híres-neves fotózását, amiről valószínűleg mindenki beszélni fog a téli szezonban.

A fotózás állítólag négy órán át tartott és a paparazziknak Khloét, a kislányát, True-t; Kris Jennert, valamint Rob Kardashiant és a kislányát, Dream-et sikerült lekapniuk — ám arról azonban nincs hír, hogy Kylie, Kendall, Kourtney vagy Kim jelen lett volna a fotózáson. Persze az is lehet, hogy ők már bent voltak a karácsonyi díszletekkel teli stúdióban, vagy csak a hátsó bejáraton mentek be fotózkodni. És hogy erre a karácsonyi fotózásra miért volt szükség?

Már most tervezik a nagy karácsonyi Kardashian-partit 

Az az igazság, hogy Kardashianék elég nagy puccparádéban szokták ünnepelni a karácsonyt: a fotózás általában arra szolgál, hogy egy meghívó formájában kinyomtassák az ott készült legjobb képeket és meghívják a barátaikat, az ismerőseiket, valamint a legnagyobb sztárokat az éves karácsonyi Kardashian-partijukra, ahol a műhótól kezdve a sípályákon át a legmenőbb karis dekorig minden (is) van. Persze a parti témája minden évben más, de nem is az számít, mert mindig jó hangulatban szoktak teli ezek a menő karácsonyi partik! 

A decemberi bulit már hónapokkal előtte elkezdik tervezni Kardashianék, ezért nem meglepő, hogy  meghívóhoz szükséges karácsonyi képeket már most elkezdték befotózni. De azért a júliusi karácsonyi készülődés azért egy kicsit túlzás, nem? 🤪

A fotózásokon viszont nagyon menő képek szoktak születni - igaz, az utóbbi években nem éppen karácsonyi hangulatban, de ki tudja, mit hoz az idei év. Mindenesetre mutatunk néhány jópofa képet az eddigi fotózásaikról, nagyjából hasonlóra lehet számítani idén is.

Íme a néhány kép Kardashian-család legjobb karácsonyi fotózásairól!

Via