A Kardashian család (illetve pontosabban a Kardashian-Jenner család) egészen megdöbbentő vagyont halmozott fel az évek során – az ingatlanportfóliójuktól pedig garantáltan leesik az állad! A világ leghíresebb realityfamilyje nem kevesebb, mint többszáz milliárd forintot (!) érő házakban tengeti az idejét, meg is mutatjuk a 6 legelképesztőbbet.

Less be Kardashianék legdrágább ingatlanjaiba! 

1. Kim Kardashian gigantikus álomvillája

Hol? Hidden Hills

Mennyit ér? 60 millió dollár (kb. 23 milliárd forint)

Kim és Kanye West még a válásuk előtt, 2014-ben vásárolta meg ezt az egészen elképesztő házat, ami jelenleg 23 milliárd forintot ér. A villa egykor Elvis Presley lányáé, Lisa-Marie Presley-é volt, azóta viszont már rengetegszer renoválták és szinte teljesen újjáépítették.

Válásuk után Kim kivásárolta Kanye részét a házból, aki nem messze költözött, mert a vele szemben lévő villát egyből meg is vásárolta. Érdekesség, hogy Kim idén a meghirdetett ár többszöröséért megvette a mellette lévő telket is, ám arról még nincs hír, hogy oda mit tervez. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrity Real Estate (@housesofcelebs)

2. Kylie Jenner modern palotája 

Hol? Holmy Hills

Mennyit ér? 36,5 millió dollár (kb. 14 milliárd forint)

Az ingatlanügynökök szerint Kylie Jennernek több háza is van Kaliforniában – ám ez a modern palota egyértelműen a legdrágább ingatlanja, amiben a legtöbb idejét is tölti. A majdnem 1500 négyzetméteres villának hét hálószobája és 14 db (!) fürdőszobája van, valamint van hozzá egy teljes spa feszített víztükrű úszómedencével és jacuzzival (lásd az oldal tetején), kinti-benti moziteremmel, egy konditeremmel és egy teniszpályával. Ilyen környezetben eltölteni a karantént azért nem lehetett annyira vészes! 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luxury Real Estate (@billionairehouse)

3. Kris Jenner tökéletesen rendszerezett luxusotthona 

Hol? Hidden Hills

Mennyit ér? 20 millió dollár (kb. 7,6 milliárd forint)

Két évvel ezelőtt vásárolta meg ezt a telket Kris Jenner, amikor felszabadult egy hely lánya, Khloé háza mellett – tehát igen, ez azt jelenti, hogy egymás szomszédjai és állítólag imádják! Kris vadiúj háza egyébként mesés, 1500 négyzetméteres és külön szobát tart fent a porcelánjainak, a táskáinak, valamint a cipőinek is. Érdekesség, hogy húsz évvel ezelőtt Britney Spears-nek volt itt egy villája, de azt már rég lebontották. 

4. Khloé Kardashian szomszédos álomvillája

Hol? Hidden Hills

Mennyit ér? 17 millió dollár (kb. 6,4 milliárd forint)

Kris Jenner házánál valamivel szerényebb, de még mindig eszelősen fantasztikus Khloé Kardashian háza, amit csak egy kerítés választ el anyja villájától. Khloé házában 8 hálószóba és 10 fürdőszoba van, meg persze egy 8-autós garázs is, mert a kocsik megszállottja. Van itt még azonban egy kosárlabdapálya, egy konditerem és egy óriási spa is kinti medencével. Nem rossz!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé Kardashian Fanpage🤎 (@kute_khloe)

5. Kendall Jenner tradicionális luxusháza

Hol? Beverly Hills 

Mennyit ér? 8,5 millió dollár (kb. 3,2 milliárd forint)

Az egyetlen Kardashian-lány, aki nem szívesen mutatja az otthonát, az Kendall Jenner – állítólag olyan szigorúan veszi a privát szféráját, hogy a házában soha nem forgathat a Kardashians című reality stábja, és még fotókat is csak ritkán közöl róla. Annyit azonban lehet tudni, hogy a spanyol stílusú házban öt háló és hat fürdő van egy kinti medencével, valamint egy stúdióval, ahol festegetni szokott a topmodell. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrity Real Estate (@housesofcelebs)

6. Kourtney Kardashian Barker egykori családi fészke

Hol? Calabasas

Mennyit ér? 20 millió dollár (kb. 7,6 milliárd forint)

2014-ben, akkori párjával, Scott Disickkel vásárolta meg ezt az elképesztően szép, hat hálószobát tartalmazó, házimozival is büszkélkedő csodaházat Kourtney, ám manapság már egyre kevesebbet tartózkodik benne.

Hivatalosan még nem adták el, de a pletykák szerint hamarosan piacra bocsátják ezt az ingatlant, mert már Kourtney is és három gyermeke is Travis Barker közelben lévő házába költözött. Kourtney és Travis egyébként nemrég házasodott össze egy olaszországi, fényűző ceremónián.

Via