Károly király már korábban elárulta, hogy modern monarchiát képzel el, amiben kevesebben dolgoznak aktívan a királyi családnak. Most tovább akarja csökkenteni a költségeket, aminek a testvére, András herceg nagyon nem örül. 

Károly király tehetetlen, egyre nagyobb a feszültség a családban

András herceg a botrányai miatt már évekkel ezelőtt visszavonult a nyilvánosságtól, régóta nem tartozik a királyi család dolgozó tagjai közé. Ennek ellenére továbbra is használhatja azokat a rezidenciákat, amiket még évtizedekkel ezelőtt bérelt ki. Ha Károly királyon múlna, ez már nem sokáig lenne így, mivel minél hamarabb szeretné kiköltöztetni a testvérét. 

András herceg jelenleg a Royal Lodge nevű épületben lakik, amit az információk szerint Károly király Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének szeretne adni. Az uralkodó nagyon reméli, hogy a testvére hamar kiköltözik, mivel felajánlottak neki egy másik ingatlant. Harry herceget és Meghant kiköltöztették a Frogmore Cottage-ből, ezt kaphatja meg András herceg. 

András herceg nem akarja teljesíteni a kérést

Ám az informátorok szerint a testvérek között egyre nagyobb az ellentét, András herceg eldöntötte, nem fog költözni, Károly király pedig tehetetlen.

A testvére évtizedekre előre aláírta a bérleti szerződést, így nem tehet semmit– neki is bele kell egyeznie

– mondta a szakértő. 

András herceg semmiképp sem akar költözni, az informátorok szerint a palota szeretné megsürgetni a költözést, ezért elzárhatják a közműveket. Károly király testvére ennek nem örül, így a testvérek között tovább mélyült a konfliktus


Via