Régebben a királynak megvolt a joga ahhoz, hogy száműzze, vagy akár levágja a fejét lázadó rokonainak. Nos, talán Károly királynak is egyszerűbb dolga lenne, ha ezeket megtehetné.

A koronázási előkészületek megnehezítik Károly király mindennapjait

Vészesen közeledik Károly király május 6-i koronázása. Az év legfontosabb eseményének előkészületei már javában zajlanak, azt pedig mind tudjuk, hogy ez nem éppen stresszmentes. Károly király úgy érzi, családja nem elég támogató, sőt, többen meg is nehezítik a dolgát. 

Itt van például Harry herceg és Meghan Markle részvételének kérdése. A páros a mai napig nem erősítette meg érkezését, vagy éppen távolmaradását az eseménytől. Ez pedig sok nehézséget okoz a szervezésben, egyáltalán nem mindegy, hogy számoljanak-e velük, vagy sem. 

Károly király a hírek szerint nagyon fáradt és dühös, a családtagok ahelyett, hogy segítenék őt a folyamatban, és mellette állnának, megkönnyítenék a dolgát, csak megnehezítenek számára minden napot. 

András herceggel is rengeteg a gondja

Ha Meghan Markle és Harry herceg csúszása nem lenne elég, Károly királynak meggyűlik a baja András herceggel is, akivel ingatlanügyek miatt háborúznak. 

András herceget ugyanis Károly herceg felszólította, hogy költözzön ki a 37 millió dolláros palotából, a Royal Lodge-ból, ő azonban nem hajlandó erre a lépésre. András herceg még a Frogmore Cottage kulcsait is megkapta, hogy ide helyezze át lakcímét, ám erről hallani sem akar.

Károly király a hírek szerint rendkívül mérges rá amiatt, hogy a koronázás helyett, erre a konflitkusra kell időt és energiát pazarolnia. Úgy érzi, családtagjai magára hagyták, és csak megnehezítik a mindennapokat. 

via