Ahogyan arról mi is beszámoltunk bombaként robbant a hír, hogy Harry herceg és Meghan Markle el kell hagyják angliai otthonukat, a Frogmore Cottage-t. A hercegi párt Károly király gyakorlatilag kilakoltatta, úgy tudni nyárig kaptak haladékot arra, hogy kipakoljanak. 

Kamilla miatt van az egész? 

A hírek szerint a király azt követően hozta meg a döntését, hogy a boltokban megjelent Harry herceg, Tartalék című botránykönyve. A pontos részletek azonban csak most kezdenek napvilágra kerülni: a családhoz közel álló források azt mondják, Károly a felesége, Kamilla királyné miatt határozott úgy, hogy a kisebbik fiának mennie kell. Harry ugyanis rengeteget kritizálta Kamillát a könyvében, sőt a mostohaanyját egyenesen gonosznak nevezte benne. 

A király bosszúja 

Károlynál ezzel pedig úgy fest végleg betelt a pohár, és felszólította a fiát, valamint a menyét arra, hogy hagyják el a Frogmore Cottage-i otthonukat, amit egyébként még a néha királynő, II. Erzsébet ajándékozott nekik, nem sokkal az esküvőjük után. Tehát a király feltehetően ezzel a lépéssel csak a feleségét védi, véleménye szerint Harry átlépte az ún. vörös határt, innen pedig nincs visszaút. A királyi szakértők, illetve a családhoz közel álló források állítják, apa és fia között helyrehozhatatlanok a károk, sőt Harry nagy eséllyel Károly koronázásán sem lesz ott, vagy ha meg is hívják, nagy szerepet nem szánnak neki. 

Megdöbbentek

A házaspár a kilakoltatás hírét egyébként megerősítette, s bár állítólag mélyen megdöbbentek, nem sokkal később bulizni mentek. A fotókon úgy tűnik, jól érezték magukat, de azért, ha jobban megnézzük, nem volt minden felvételen túl őszinte a mosolyuk. A Buckingham-palota azonban még hivatalosan nem volt hajlandó kommentálni az eseményeket, hogy ez megtörténik-e egyáltalán, az még a jövő zenéje. 

(via)