A királyi család újabb drámája: Harry herceg megpróbált találkozni az édesapjával múlt héten, amíg Londonban tartózkodott, de az édesapja, Károly király elutasította. A brit uralkodó azt mondta a fiának, hogy túlságosan elfoglalt, ezért nem tud rá időt szakítani.

Egy bírósági ügy miatt ment vissza

Mint megírtuk, más hírességekkel közösen indított pert az Associated Newspaper Ltd. ellen Harry herceg. A kiadót azzal vádolják, hogy privát hangüzeneteket és telefonhívásokat hallgattak le, majd személyes információkat közöltek orvosi iratokból, sőt még magánnyomozókat is felbéreltek.  A tárgyaláson a herceg is részt vett, ezért utazott haza Londonba. Érdekesség, hogy Harry Frogmore Cottage-ban szállt meg, a régi otthonukban, ahonnan nemrég kilakoltatták őt és Meghan Markle-t. A házaspárnak nyárig el kell szállítaniuk a személyes dolgaikat. 

Károly király túl elfoglalt volt

Egy bennfentes az Us Weekly magazinnak azt állította, hogy Harry herceg készen állt volna, hogy az édesapja szemébe nézzen, de Károly király túl elfoglalt volt a találkozóhoz. Az tény, hogy múlt szerdán a brit uralkodó és a felesége, Kamilla királyné Németországba utaztak, így maximum előtte kedden vagy hétfőn tudott volna időt szakítani a fiára. 

Vilmos herceg és Katalin hercegné szintén nem túl elfoglaltak az elmúlt hetekben, mert a gyerekeik tavaszi szüneten vannak, ezért ők sem vállalnak hivatalos eseményeket. Nagyon úgy tűnik azonban ,hogy sem Harry, sem Vilmos nem erőltette, hogy találkozzanak. A két testvér kapcsolata hosszú ideje megromlott, de már csak hab volt a tortán Harry herceg januári botránykönyve, amiben azt állította, hogy a bátyja egy vita hevében fizikálisan bántalmazta. 

Jönnek-e a koronázásra?

Nos, ez a kérdés hónapok óta mindenkit lázban tart. A hivatalos meghívót megkapta Harry herceg és Meghan Markle, de egyelőre nem tudni, hogy döntenek. A pletykák szerint a pár szeretné, ha ők is a Buckingham-palota erkélyéről köszönhetnek majd a tömeget a famíliával együtt, de erre nincs túl sok esély, mert már nem dolgozó tagjai a királyi családnak

A másik fontos dolog, hogy pont Károly király koronázásának a napján lesz 4 éves Harry herceg és Meghan Markle kisfia, Archie. Nagyon könnyen elképzelhető az is, hogy a házaspár inkább otthon marad az Egyesült Államokban, hogy a gyermekük születésnapját megünnepeljék együtt. Ha azonban úgy döntenek, hogy kihagyják a brit uralkodó koronázást, annak visszafordíthatatlan következményei lehetnek, és talán sosem lesz béke a királyi családban. 

Via