Már 100 nap sincs hátra III. Károly király koronázási ceremóniájáig. De mi legyen Harry herceggel? Jelentkezett valaki, aki azt mondja, tudja a választ.

Harryék vs mindenki

Harry herceg és Meghan hercegné Amerikába költözésével kezdődött, aztán Oprah-interjúval folytatódott, de az utóbbi hónapokban csúcsosodott csak ki az a folyamat, aminek alapján egyértelművé vált, hogy a brit király kisebbik fia milyen szinten szembefordult a családjával. A Meghan & Harry dokumentumfilm, de főleg a Spare (Tartalék) című önéletrajz akkora botrányt kavart, amihez hasonló nem nagyon volt még a birt királyi család történetében.

A hírek szerint különösen erős a szembenállás Harry herceg és bátyja, a trónörökös Vilmos herceg között, amíg az édesapa engedékenyebb és megbocsátóbb.

Legyen ott

A People magazin most a családhoz közel álló forrást szólaltatott meg, és a következő nyilatkozatot érdemes annak a fényében olvasni, hogy Harry herceg nemrég azt nyilatkozta, hogy az ilyen szivárogtatások az esetek jó részében egyenesen a családtól érkeznek. Hogy ez erre az esetre is igaz-e, azt nem tudhatjuk, de mindenképpen egy elgondolkodtató lehetőség.

Nos, ezúttal a családhoz közel álló, névtelenségbe burkolózó forrás a következőket mondja Károly király május 6-ára tervezett koronázásáról:

annyira nagy alkalom lesz ez Károly számára, és azt akarja, hogy a fia ott legyen a koronázáson, hogy tanúja legyen az eseménynek. Azt szeretné, hogy Harry visszatérjen a családhoz. Ha ezt nem rendezik, ez örökre a király uralkodásának részévé válik, hogy az ő uralkodása alatt hullott szét a család. Már így is az a hír járja róla, hogy szülőként rideg volt, és borzasztó lenne a számára, ha ez folytatódna.

Bizonyos híradások szerint Harry herceg is ott szeretne majd lenni, szóval bár hivatalos megerősítés még nincs, egyre valószínűbb, hogy III. Károlyt a botrányok ellenére mindkét fia jelenlétében fogják királlyá koronázni.

Via