Hétfőn először ült a trónra Károly király és Kamilla királyné a Westminster Hallban. Az új uralkodó találkozott a Lordok Háza 900 képviselőjével, akik a részvétüket fejezték ki Erzsébet királynő halála miatt. 

III. Károly beszédet is mondott, ahol arról beszélt, hogy az édesanyja, milyen odaadással szolgálta a népet már egész fiatalkorától kezdve. Később a résztvevők elénekelték a himnuszt, majd a végén azt kiáltották, hogy "Isten óvja a királyt". 

Nekik is meg kell hajolniuk

Mostantól Vilmosnak és Harry hercegnek is meg kell hajolniuk Kamilla királyné előtt. A helyzet azért is érdekes, mert Harry a mai napig nem békélt meg a mostohaanyjával, ezért valószínűleg nem boldog a gondolattól sem. Vilmos herceg és Katalin hercengé jobb kapcsolatot ápolnak Kamillával. 

A családnak mostantól meg kell hajolnia vagy pukedliznie kell Károly király és Kamilla királyné előtt
 

- mondta egy bennfentes a Page Sixnek.

Harry sosem fogja igazán szeretni. Az édesanyjának kellett volna királynénak lennie és Kamilla mindig a nő lesz, aki a szülei válásnak az oka  volt

- árulta el egy névtelen forrás idén júniusban.

Erről nem fog lemondani

Mint megírtuk, Károly király egy fontos dologról nem fog lemondani a trón miatt sem: nem hajlandó ebédelni. Nem szeret főtt ételt fogyasztani és erre a továbbiakban sem lesz hajlandó, inkább napközben nasizgat és magvakat fogyaszt. Állítólag az új király igazi munkamániás hírében is áll, a belsős infók szerint egészen éjjelig dolgozik. 

Via