Katalin hercegné az elmúlt években végig nyeregben érezhette magát: a királyi család rajong elegáns stílusáért és kifinomult személyiségéért. Ám most mégis úgy tűnik, az eddigi jó viszony annyira nem különleges, mint hitte.

Katalin hercegnét háttérbe szorították

Meghan Markle és Harry herceg is szerepelnek Károly király koronázásának programjában. Judi James testbeszéd-szakértő elárulta, hogy Károly király a fotóválasztással nagyon világossá tette a párral kapcsolatos érzéseit.

Meghan Markle hatalmas löketet kapott azzal, hogy "a meghívó sztárjaként" pozicionálták a királyi családot ábrázoló fényképen - árulta el a testbeszéd-szakértő.

Miután a Buckingham-palota közzétette a képet, amelyen a Károly király köré tömörülő, látszólag összetartó királyi család látható, sok rajongó meglepődött, hogy Meghan Markle és férje, Harry herceg is szerepelnek rajta, akik az elmúlt években nem titkolták, hogy elhidegültek a családtól.

Meghan Markle bármennyit is hibázik, megbocsátják

Annak fejében pedig végképp érdekes a döntés, hogy Meghan Markle úgy döntött, hogy kihagyja a május 6-i eseményt, és inkább Los Angelesben marad a gyermekeivel, így Harry hercegnek egyedül kell szembenéznie a kínos helyzetekkel. 

A rossz viszony ellenére, Károly király megható lépést tett, és gondosan válogatott a fotók között, hogy egy olyan kerüljön a történelmi dokumentumba, amelyen Harry és Meghan a király család szilárd tagjaiként vannak ábrázolva. 

Ami pedig a testbeszéd szakértő szerint még meglepőbb, hogy Meghan Markle-höz és Harry herceghez képest, Katalin hercegné és Vilmos herceg a háttérbe vannak szorítva. Meghan Markle kifejezetten jókedvű és fesztelen, mint aki a királyi család központi tagja, ám Katalin hercegné olyan, mint akit nem szívesen látnak ott. Mint akinek hűvös a viszonya a többiekkel, és csak úgy álldogál kínosan. 

via