Károly király koronázására készül az Egyesült Királyság, ezekben a napokban már minden erről szól. Szinte minden bolt, üzlet elkezdte a ráhangolódást valamilyen módon az eseményre. Van ahol koronázási ajándékokat lehet vásárolni, máshol a kirakatokat alakították át az ünnepi alkalomra.

Károly király ijesztő lett

Az egyik kirakat azonban nem sikerült túl jól, annyira nem, hogy többen ki is akadtak rajta. Az egyik számítástechnikai-üzlet ugyanis egy Károly királyt ábrázoló figurát ültetett a kirakatába, azonban a bábu kicsit ijesztő lett, és sokan a kivitelezést is kifogásolják

A házilag készített Károly utánzat fejére kartonpapírból készült korona került, az arcmása papírból van, amihez egy szürke parókát, fehér inget és piros nyakkendőt választottak. A kék zakóra még kitüntetés utánzatok is feltűztek és a bábu lábára piros térdzokni húztak.  

A trón is elég bizonytalan lábakon áll, szó szerint, ugyanis egy kicsit rozoga, aranyra festett székre ültették Károly király rosszul sikerült hasonmását.

A kommentelők beindultak

A bábu beindította a komment áradatot, a többség szerint botrányos és tiszteletlen dolog így megjeleníteni a királyt, különösen a koronázás előtt , de volt aki viccesen kezelte a helyzetet.

Károly érthető módon, nagyon zaklatottnak tűnik

– írta az egyik internetező.

Via