Háborognak az emberek Károly király koronázása előtt! Kiderült, hogy sokan az éjszakát is kint töltötték azért, hogy szombat reggel sorba állhassanak, és minél közelebbről figyelhessék az eseményeket. Azonban az történt, hogy sok kaput, amiről azt mondták, hogy nyitva lesz lezárták, így az emberek feleslegesen várakoztak kint a hidegben.

Kaotikus az egész

- mondta a királyi család egy rajongója, aki kint töltötte az éjszakát.

Azt mondták, hogy kinyitják a kaput, ezért ott voltunk egész éjjel

- tette hozzá egy másik felháborodott brit lakos.

Sok felháborodott ember úgy döntött, hogy inkább távoznak, és nem maradnak, hogy végig kövessék Károly király koronázását, mert úgy gondolják, hogy a szervezés nem volt megfelelő és csúnyán kiszúrtak velük. 

Nagy a tömeg, vigyázni kell 

Már most hatalmas a tömeg Londonban, ezért még Károly király és Kamilla királyné is küldött egy figyelmezetető üzenetet, amelyeket lejátszanak az Egyesült Királyság vasútállomásain. Rengeteg ember próbál eljutni a koronázásra, és az a cél, hogy minél közelebbről figyelhessék az eseményeket. 

Tartani kell a tüntetőktől?

A rendőrök és a biztonsági szakemberek mindenre felkészültek, ezért arra is, hogy esetleg tüntetők is megjelenhetnek a koronázáson. Sőt, a terrorcselekményekkel is számolnak, ezért rengeteg háztetőn lesznek mesterlövészek, akik készenlétben állnak, ha nagy baj lenne. 

Via