Rettegtek a hozzájuk közelállók, hogy Diana hercegné és Károly király házasságának tragédia lesz a vége. A zárt ajtók mögött ugyanis olyan dolgok történtek, amelyek normálisnak egyáltalán nem voltak mondhatók. 

Az inas elárulta Károly király és Diana hercegné titkait

November 8-án jelenik meg Christopher Andersen A király: III. Károly élete című könyve, amelyben egy korábban inasként szolgáló férfi vallomása is olvasható. Az egykori dolgozó egy döbbenetes vitáról mesélt a szerzőnek. 

Diana hercegné a vallomás szerint azzal gúnyolódott, hogy Kamilla mennyire csúnya, és hogy Károly király ehhez képest mennyire oda van érte. Károly király nem akarta végighallgatni felesége szavait, ezért egyenesen menekülni kezdett előle. Ám Diana hercegné követte a folyosókon, a lépcsőkön, szobáról szobára, bárhova is ment. 

Minden intim kapcsolat megszűnt Károly király és Diana hercegné között

Diana hercegné közben azt is megkérdezte, miért nem szexel vele férje, és közben kérlelte, hogy ez a helyzet változzon. Ugyanis Harry herceg 1984-es születése után a bennfentesek állítják: minden szexuális kapcsolat megszűnt közöttük. Az inas szerint Károly király nagyon egyszerűen és higgadtan, egy szarkasztikus válasszal vágott vissza: 

Nem tudom, kedvesem. Talán meleg vagyok. 

Ha pedig ez nem lenne elég, Károly király az egyik veszekedés során számon kérte Diana hercegné hangnemét, és hogy tudja-e, kivel beszél.

Diana hercegné ekkor azzal vágott vissza, hogy Károly király soha nem lesz uralkodó, Vilmos herceg lesz az, aki Erzsébet királynő után a trónra lép, erről gondoskodni fog.

Via