Sokan nem tudják, mit várhatnak Károly király uralkodásától. Pedig valószínűleg igen felkészülten foglalja el a trónt, ugyanis Erzsébet királynő fia igazi munkamániás. 

Károly király hallani sem akar a főtt ételekről

Károly király embertelen napi rutint követ, amelynek néhány pontja igen csak kifogásolható, főleg az ő korában, akármennyire is csúnya ilyet mondani. 

A friss uralkodó például csak gyümölcsöket és magvakat reggelizik. Semmi english breakfast, sehol egy kolbász vagy egy kis tojás, csak a zsírmentes és egészséges alternatívák jöhetnek szóba. Ez még rendben is lenne, ám a példamutató étkezésnek itt vége: Károly király ugyanis nem hajlandó ebédelni. 

Ő inkább napközben falatozgat, bekap néhány nassolnivalót, de rendes, főtt ebédet nem hajlandó fogyasztani, és ezen pozíciója miatt sem hajlandó változtatni. 

Egész nap csak dolgozik

A napzárás sem a legegészségesebb: Károly király ugyanis nem filmezéssel vagy családi programokkal tölti az estét, a belsős infók szerint egészen éjjelig dolgozik. 

Így tehát egyértelmű: ugyan Károly király alkalmasságát a királyi trónon rendkívül sokan vitatják, valójában szíve-lelke benne van a munkájában, amelyért nagyon úgy tűnik, még az egészségét is kész feláldozni. 

Via