Már most elképesztő Károly király koronázása! A Westminsteri apátság már most megtelt vendégekkel, rengeteg politikus és jótékonysági dolgozó foglalta el a helyét. Nos, nincs könnyű dolguk, ugyanis a ceremónia délután 3-4 körül fog véget érni, tehát legalább 5 órát kell egy helyben ülniük a vendégeknek. 

Nincs dress code?

A BBC információi szerint nem lehetett hivatalos dress code a vendégek számára, mert nagyon különböző öltözékekben jelentek meg a vendégek. A Westminsteri apátságban már jelen van Lionel Richie énekes, John Kerry amerikai politikus, Maggie Smith színésznő,  valamint Andrew Lloyd Webber angol zeneszerző. 

Még üres a koronázási szék

Az apátság fantasztikusan néz ki: a főoltárt virágok borítják, de a koronázási szék még üresen áll, hiszen még várniuk kell a vendégeknek, hogy Károly király és Kamilla királyné megérkezzenek. Az eseményre rengeteg ember érkezik, de még így is egy jóval kisebb szertartás lesz, mint anno  Erzsébet királynőé volt, ugyanis nála több mint 8000 vendég volt jelen, Károly királynál ez a szám 2000 körül lesz. 

Harry herceg Londonban van

Mint megírtuk, péntek délelőtt Harry herceg megérkezett Londonba, de egyelőre úgy tudni, hogy a családjával nem találkozott. Mindenki kíváncsi, hol fog helyet foglalni a koronázáson, valamint arra is, hogy igaz-e, hogy a ceremónia után két órával már vissza is utazik az Egyesült Államokba.