Frappáns megoldást talált ki Katalin hercegné, hogy elvegyülhessen a mindennapokban! Habár a hercegnének és a családjának van személyzete, akiknek az a feladatuk, hogy megcsinálják helyettük a bevásárlást, de Katalin néha szereti kézbe venni a dolgokat. Nos, meglepő módon a hercegné néha Mrs. Cambridge néven mutatkozik be. 

Így kezdődött

Nem sokkal azután, hogy Katalin és Vilmos herceg házasságot kötöttek 2011-ben, a hercegné egyedül indult bevásárolni, de nagy bánatára otthon felejtette a pénztárcáját. Katalin hercegné ezért lefoglalta az úszóruhát, amit szeretett volna, de nem adhatta meg a saját nevét, így ezért azt mondta, hogy ő Mrs. Cambridge. A boltos állítólag csak megjegyezte, hogy milyen szokatlan vezetékneve van, de a hercegnét nem ismerte fel.

A testőrök is használnak álneveket

A királyi családnak természetesen testőreik is vannak, akik a biztonságukért felelnek. A testőrök azonban sok esetben nem árulják el, hogy kit őriznek, hanem álneveket mondanak. Vilmos és Katalin gyakran Danny Collins és Daphne Clark álnéven futnak. Harry herceg és Meghan Markle pedig a David Stevens és Davina Scott neveket használták. 

Lefotózta György herceget

Mint megírtuk, Katalin hercegné jobbnál jobb képeket készít a gyerekeiről. Most legutóbb György hercegről látott napvilágot egy fotó. Vilmos és Katalin legidősebb gyermeke ma ünnepli a kilencedik születésnapját. 

Via