Katalin hercegné világéletében híres volt arról, hogy szeret törődni a megjelenésével és a külsejével – igaz, ezt a szigorú udvari előírások meg is kívánják tőle, ám az még a rajongóit is meglepetésként érte, hogy mennyire szereti a CrossFit edzéseket és milyen gyakran jár konditerembe

Mindent megtesz a tökéletes külsőért

Persze, Katalin hercegné az  egészséges étkezésre is ügyel és jó géneket örökölt szüleitől,  de még mindezeket figyelembe véve is el kell ismerni, hogy Katalin fantasztikus formában van. És nem is csak most, hanem úgy nagyjából mióta világ a világ!

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint azok a fürdőruhás képei, amiket a lesifotósok készítettek róla még 2006-ban, a Vilmos herceggel való ibizai nyaralásán. A pár akkor feltehetőleg már két éve volt együtt és több menő vakáción is túl voltak már, mikor Vilmos herceg kibérelt egy jachtot a Baleár-szigeteken és ott, valamint unokabátyja, Gary Goldsmith ibizai villában töltöttek el pár napot.

Fantasztikusan néz ki fürdőruhában (is)

Az ott készült képek azóta bejárták az egész világhálót, szinte mindenki látta már őket, ezért Erzsébet királynő nem szedette le őket, de azért ennek ellenére is történt pár durva dolog abban a bizonyos villában. Az egyik meghívott szerint Vilmos herceg durva bulit szervezett, beállt a DJ-pult mögé és ittasan olyanokat kiabált, hogy „Megérkezett a király a házba!” 🙈. De a híresen vad bulijairól híres ibizai Pacha klubbot 🍒 is meglátogatták Katalin hercegnével.

Korábban még fehérneműben is színpadra lépett 

Ha pedig már a vad fiatalságukról és a bikinis képeikről van szó: Katalin hercegné a brit királyi családba való beházasodása előtt abszolút nem volt szégyenlős természet, sőt! 2002-ben, 19 éves korában egy jótékonysági divatbemutatón is részt vett, ahol egy teljesen átlátszó ruhát viselt a színpadon. 

Érdekesség, hogy Vilmos herceg ekkor már ismerte Katalint és minden követ megmozgatott, hogy az első sorból nézhesse végig a divatbemutatót – már teljesen érthető, hogy miért! Az biztos, hogy Katalin hercegné fantasztikusan festett akkor is és most is, sőt: a legutóbbi képek alapján egészen bomba formában van Cambridge hercegnéje.

Via