Az már előre borítékolható volt, hogy Erzsébet királynő jublieumi ünnepsége nem lesz eseménytelen, hiszen az évszázad legnagyobb partyjára készült az ország, amire még maga Meghan Markle és Harry herceg is hazalátogattak. Végül Sussex volt hercege és hercegnéje nem mozgatta meg különösebben a rajongókat, nem úgy, mint Katalin hercegné és a gyerekei, főleg Lajos herceg, aki többször is ellopta a show-t az uralkodó elől.

De nem ez volt az egyetlen jelentős esemény Katalin hercegnével kapcsolatban! Kiderült ugyanis, hogy húga, Pippa Middleton harmadik gyermekével várandós. Bár hivatalosan még nem jelentették be a hírt férjével, ám a jubileumi ünnepségen készült képek magukért beszélnek. Pippa egy élénk zöld ruhát viselt, a pocakja pedig már félreérthetetlenül kerekedik.

Pippa Middleton eleső gyereke, a kis Arthur 2018-ban született, húga, Grace pedig 2021-ben. Érdekesség, hogy mindketten ugyanabban a kórházban jöttek világra, ahol Katalin hercegné gyerekei is, így szinte biztos, hogy György, Charlotte és Lajos legkisebb unokatesója is a St. Mary's Hospitalban születik majd.

Via

Ha lemaradatál volna a platina jubileum legfontosabb eseményeiről:

Bomba robbant Erzsébet királynő jubileumi ünnepségén

Látványosan kerülte egymást Harry herceg és Vilmos herceg

Lajos herceg grimaszai mindent vittek