Valami egészen más volt Katalin hercegné megjelenésében, aki kedden este a férjével, Vilmos herceggel, valamint Károly királlyal és Kamilla királynéval a Buckingham-palota éves diplomáciai fogadásán vett részt. 

A lótuszvirág tiara 

A szemfüleseknek azonnal feltűnt, hogy  Katalin  az ikonikus lótuszvirág tiarát viselte az eseményen, ami eredetileg II. Erzsébet számára készült, ám időközben a királyi család több tagjánál is megfordult. Margit hercegnő (Erzsébet királynő húga) is többször, de Katalin hercegné sem most először vette fel.

Getty Images/Max Mumby/Indigo

Leengedte a haját

Érdekesség egyébként, hogy a királyi család idősebb tagjai eredetileg mindig lejebb viselték a csodás ékszert, a fiatalabbak azonban már magasabban, a hajkoronába tűzve veszik fel, így tett  Katalin hercegné  is, aki ezúttal leengedett hajába illesztette az gyönyörű darabot. 

Diana is kedvelte 

Ez már csak azért nagyon érdekes, mert gyakorlatilag ez volt az első olyan esemény, ahol Katalin teljesen leengedett hajjal jelent meg. Bár az esküvője napján sem volt teljesen feltűzve a haja  – akkor a Cartier Halo tiarát viselte  – de a mostani mégis egyedi és különleges alkalom, hiszen teljesen leengedett hajjal még nem láthattuk a walesi hercegnét.  Ha pedig már a tiaráknál tartunk fontos megemlíteni, hogy Katalin az évek során összesen három tiarát viselt, a Diana által is nagyon kedvelt, már említett lótuszvirág tiarát, továbbá Diana hercegnő Lover's Knot tiaráját, valamint a Cartier Halo-t. 

(via)