Katalin hercegné a legutóbbi felmérések szerint a királyi család legnépszerűbb tagja. Nem csoda, most is éppen egy olyan dolgot tett, amiért megőrülnek a rajongók. 

Katalin hercegné elragadó megjelenése meglepetést okozott

Véget ért a koronázás, a többnapos rendezvénynek a királyi család tagjai még mindig a hatása alatt vannak, csak úgy mint a royal fanatikusok. Katalin hercegné a nagy eseményen gyönyörű, visszafogott ruhában tündökölt, és ő maga is felejhetetlen élményként írta le a nagy napot. 

A formális megjelenések után, most egy kissé lazább programon kellett részt vennie a királyi család tagjainak, hétfőn egy kertipartit rendeztek, természetesen többezer vendéggel - nem csak a királyi családnak. 

Katalin hercegné pedig úgy döntött, szeretne példát mutatni a rajongóknak, na meg a kedvükre tenni, úgyhogy egy olyan ruhát választott az eseményre, ami egyszer már igazi közönségkedvenc lett. A 41 éves hercegnő nem először húzta fel a Buckingham-palota kerti partiján viselt Elie Saab ruhát.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

Imádja ezt az Elie Saab ruhát

Ezt a masnis blúzt és elragadó tüllszoknyát 2019-ben már láthattuk rajta a Royal Ascoton. A blúz Elie Saab 2019-es kollekciójának egyik darabja, amelyen Katalin hercegné igénybe vett pár változtatást. Az áttetsző ujjak rendkívül izgalmassá teszik a viseletet, de mgésem mutatnak túl sokat. 

Nem csupán a ruhája egyezett meg a 2019-es viselettel, de a kalap is ugyanaz volt, mint korábban a Royal Ascoton. Nem csoda, hogy a rajongók ennyire imádják Katalin hercegnét, aki szerintük remek példát mutat azzal, hogy egy ruhát több alkalommal is visel. 

via