Január 10-én jelent meg Harry herceg sokak vitatott botránykönyve, ami elképesztő bombákat tartalmaz az angol királyi családra nézve. A Tartalék című memoár megjelenése óta Katalin hercegné most először jelent meg nyilvánosan. 

Soha nem hallott titkok 

A könyv rengeteg, eddig még soha nem hallott titkot fed fel, Harry egyebek között ír arról, hogy korábban drogozott, de a királyi csalá egyes tagjaival való kapcsolatáról is lerántja a leplet, sőt Meghan és Katalin hercegné viszályát is részletezi. Továbbá Sussex hercege arról, a máig emlékezetes és botrányos esetről is ír, amikor náci jelmezbe öltözött, majd rázúdult a népharag. A visszamelékezés tanúsága szerint Katalin és Vilmos biztatták arra, hogy vegye fel a jelmezt, a leírtak szerint a trón várományosa és felesége jót mulattak az egész szituáción, majd amikor Harry bajba került, nemes egyszerűséggel kihátráltak mögüle. 

Meghan és Katalin viszálya 

Meghan és Katalin veszekedése kapcsán pedig felidéz egy 2018-as esetet, ami pont Harryék esküvője előtt történt. Állítólag Meghan azt mondta Katalinnak, hogy a hormonjai miatt bébiagya van (Katalin ekkor volt terhes Lajos herceggel - a szerk.) A források szerint pedig Katalin és Meghan nem álltak olyan közeli viszonyban egymással, hogy a hormonjaikról beszéljenek, valamint a királyi családban nem volt szokás, hogy így beszélnek egymással az emberek. 

Nyilvános megjelenés

A botrányosra sikerült könyv megjelenése óta a királyi család egyáltalán nem szólalt meg,  Katalin hercegné  azonban január 11-én nyilvánosan mutatkozott, éppen autót vezetett a windsdori kastély közelében. A „ US Weekly ” egyik forrása szerint  Vilmos herceg felesége „megdöbbent” Harry herceg szavain. Az informátor szerint mélyen neheztel rá, és nehezen tud majd megbocsátani neki.  III. Károly életrajzírója, Catherine Mayer szerint egyébként a könyv annyira brutálisra sikerült, hogy az akár a monarchia végét is jelentheti. 

(via)