Miközben Harryék botrányától hangos a sajtó, a rentinens herceg sógornője és egyik unokatestvére cuki videókkal próbálja csillapítani a kedélyeket. Nézd meg Katalin hercegné és Eugénia hercegnő videóit és olvadozz! 

Katalin hercegné

Vilmos herceg és Katalin hercegné Cornwallban jártak és ott csomó gyerekkel találkoztak, rengeteg szívmelengető pillanatot okozva. Ezek közül az egyik volt, amikor az őket üdvözlő tömegből a walesi hercegné kipécézett magának egy karonülő babát és egy kicsit mókázott vele, erről fotók vannak, egyet már láttál is az oldal tetején.

Aztán a hercegné beállt egy csomó anyuka és gyerek közé elénekelni-eltáncolni a Hokey Cokey című dalt, hát a rózsaszín ruhás kislány mindent visz.

És máshogy cuki, de egy olyan videó is készült ezen az alkalmon, amikor Katalin hercegné asztaliteniszezés közben fejenlövi Vilmos herceget egy pingponglabdával.

De remélhetőleg legalább a zoknija nem volt lyukas!

Eugénia hercegnő

És pont most tett ki egy cuki videót Vilmos és Harry hercegek unokatestvére, Eugénia hercegnő is. András herceg fiatalabb lányának első gyermeke, Augie most lett két éves, és ebből az alkalomból az újra várandós anyuka egy táncolos-totyogós videót posztolt, ezt egyszer nem elég megnézni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Via