Megdöbbentő dologra derült fény: a Vilmos herceggel való esküvője utáni első egyedüli hercegnéi megjelenésén Katalin hercegné fején egy 8 centis műtéti heget fotóztak le a fotósok, amiről hiába kérdezgették a fényképészek a hercegnét, ő nem kommentálta a dolgot. Vajon mi történhetett?

Katalin hercegné nagyon titokzatos a műtéti hegével kapcsolatban

Bár mindez 2011 októberében történt, azóta sem derült rá fény, hogy pontosan mi történt Katalin hercegné fejének bal oldalával: egyesek akkor azt mondták, biztosan csak a póthajának a ragasztója látszódott ki, a szakértők azóta viszont elemezték a fényképet és arra jutottak, hogy a hercegnén bizony műtétet hajtottak végre, ám azt fotóról lehetetlen megmondani, hogy pontosan mit és miért műtöttek a fején. 

Getty Images
Getty Images

Tény, hogy sem a hercegné, sem Vilmos herceg, sőt, még a királyi udvarban dolgozók sem kommentelták soha a heget, ám egy meg nem erősített belsős, udvari forrás szerint Katalin hercegné 12 éves korában szerezte a műtéti heget, mikor sportolás közben eltalálták őt egy krikettütővel, a feje pedig szétnyílt az erős ütéstől. Állítólag nem volt semmi komoly, de a műtéti heg még mindig látszik. Ez persze, csak feltevés, de mivel  Katalin hercegné gyerekként nagyon sok sportban (főleg krikettben és floorballban) jeleskedett, ez rá a legésszerűbb magyarázat. 

Miért nem lehet látni rajta mostanában ezt a heget? 

A műtéti heg elég nagy, majdnem akkora, mint Katalin hercegné füle, ezért joggal merül fel a kérdés, hogyhogy nem lehet látni mostanában Katalin hercegnét ezzel a heggel? A válasz egyszerű: a királyi fodrászok gondoskodnak róla, hogy olyan frizurát kapjon a hercegné, ami garantáltan eltakarja a hegét, előtte pedig a sminkesek jó alaposan besötétítik az érintett területet sötétbarna porpúderrel, hogy még véletlenül se keltsen feltűnést Katalin hercegné titokzatos hege.

Via