Katalin hercegné természetesen Angliának szurkolt a Marseille-ben zajló mérkőzésen, ahol a fotósok szinte azonnal észrevették.

A nézők között szeretett volna elvegyülni, de hamarosan az egész stadion számára nyilvánvalóvá vált, hogy egy különleges vendég is megnézi majd a meccset.

Katalin hercegné elegáns volt, mint mindig

A hercegné egy fehér Alexander McQueen blézert és nadrágot viselt a jeles eseményen, ami mindenkit lenyűgözött, bár tény, hogy ezt a szettet már több rendezvényen is viselte. A tökéletes megjelenését egy gyönyörű fülbevalóval és egy nyaklánccal egészítette ki – nem mellesleg ezeket az ékszereket viselte Sarolta hercegnő keresztelőjén is.

Több felvétel is készült a hercegnéről, az egyiken pedig az látszik, ahogyan lelkesen énekel a tömeggel, amikor a mérkőzés előtt elhangzik a brit himnusz. A rajongók szívébe ezzel a közvetlen gesztussal azonnal belopta magát.

Érdekesség, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg éppen akkor látogatott el a világbajnokságra, amikor Harry herceg az Invictus Games játékai miatt Németországba utazott. Egyesek szerint a walesi hercegi pár így próbálja meg elterelni a figyelmet Harry hercegről és tevékenységéről.

via