Három héttel húsvét előtt, vagyis idén március 19-én ünneplik az anyák napját az Egyesült Királyságban. Ennek apropóján Katalin hercegné hihetetlenül aranyos fotókat tett közzé a hivatalos Instagram oldalukon. Ritkán látni így őt, és a gyerekeket. 

Cuki fotók 

A felvételeken Katalin a három gyerekével, Lajos és György hercegekkel, valamint Sarolta hercegnővel pózol. Most pedig kapaszkodj meg, ugyanis a wales-i hercegné a gyerkőcei kedvéért bizony fára mászott. A képeken ráadásul Katalin hihetetlenül laza szerelésben látható, hiszen egy lezser fehér blúzt, farmert és fehér edzőcipőt vett fel, a haját pedig kiengedte. A két kis herceg eközben kék rövidnadrágot és rövid ujjú inget viselt a fotózáson, Sarolta hercegnő pedig egy piros bojtokkal díszített farmer overált húzott fel. 

Odáig vannak a kommentelők 

A két feltöltött fotó elképesztően aranyosra sikerült, a fára mászós felvételen túl, Katalin egy olyan képet is mutatott a rajongóknak, melyek a legfiatalabb fiát, Lajos herceget öleli szeretettel a karjában. A megosztott bejegyzéshez a következő sorokat írták: 

Boldog anyák napját a családunktól a tiédnek. 

A kommentelők persze azonnal elárasztották a cuki családi fotót, az egyik hozzászóló például azt írta: 

Boldog anyák napját neked Katalin.❤️  Annyira látszik  a képeken, hogy te egy csodálatos és aranyos anyuka vagy. 🥰 Legyen meseszerű napod!

Nagyon szép képek 😍 Boldog Anyák napját 💖💐

– fogalmazott egy másik. 

Károly király és Kamilla is megemlékezett anyák napján 

Anyák napja alkalmából Károly király és Kamilla királyné is megemlékezett: a királyi család hivatalos oldalára felkerült két fotó, az elsőn a még a gyerek Károly látható Erzsébet ölében, míg a másikon Kamilla királyné és az édesanya, Rosalind Shand szerepel. A posztban a királyi pár az édesanyákat köszönti, valamint azt írják, gondolnak mindenkire, akiknek ezen a napon hiányzik az anyukájuk. 

(via)