Vilmos herceg és Katalin hercegné ismertek arról, hogy nagyon lelkiismeretesen nevelik három gyermeküket, a nyolcéves György herceget, a hétéves Charlotte hercegnőt és az négyéves Lajos herceget, de nekik is elkél a segítség. 

Annak ellenére, hogy közösen ülnek asztalhoz az étkezéseknél és természetesen a fontos mérföldköveknél is együtt vannak, teendőik miatt nincs mindenre ideje a királyi párnak: itt jön képbe dadájuk, Maria Teresa Turrion Borrallo.

ekkor csatlakozott a családhoz 

Maria 2014-ben csatlakozott a családhoz, amikor György herceg  nyolchónapos volt, most pedig már Charlotte hercegnőre és Lajos hercegre is vigyáz.  

Vilmos hercegnek és bátyjának, Harry hercegnek is volt dadája gyerekként, így a felállás ismerős számára.

a Norland College-ban tanult

Katalin és  Vilmos  dadája a tekintélyes angliai Norland College-ba járt Bathban, amelyet 1892-ben alapított Emily Ward, az oktatás úttörője, és amely híres arról, hogy kiváló dadákat képez. 

A Norland a gyermekeket helyezi minden döntés középpontjába, ezért nem véletlen, hogy sok híresség és a királyi család is innen választ magának dadát.  

nagyon zárkózott 

Amikor Maria először csatlakozott a cambridge-i család  háztartásához, a Kensington-palota a következő nyilatkozatot adta ki a dadus magánéletével kapcsolatban:

Mint a királyi ház alkalmazottja, arra kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben Maria, valamint családja és barátai magánéletét. Nem fogunk további részleteket közölni róla vagy az alkalmazásáról, csak annyit mondunk, hogy a herceg és a hercegné természetesen nagyon örül, hogy úgy döntött, csatlakozik hozzájuk 

– idézte a palota szóvivőjét a Hello Magazine. 

 különleges egyenruhát visel

Sokan Mary Poppinshoz hasonlítják a Norland dadáit - és ha már láttad az elegáns egyenruhájukat, magad is megérted, miért. A barna ruha, a kalap és a fehér kesztyű ikonikus viselet dada-körökben.

A Norland egyenruhája ikonikus, és több mint 129 év hagyományait és minőségét képviseli. Amikor a Norland-egyenruhát viseled, bizonyítod, hogy a csecsemők és kisgyermekek legmagasabb színvonalú gondozására és tanítására esküdtél fel. Az egyenruha viselése egyszerre megtiszteltetés és felelősség

– olvasható a Norland hollapján.

biztonsági kiképzést is kapott

A királyi pár gyermekeinek gondozása egyszerre hálás és kockázatos munka, hiszen nem idegenek a biztonsági fenyegetések sem. 

Éppen ezért Maria magasan képzett a témában: a norlandi dadák mindent megtanulnak a taekwondótól kezdve a potenciális emberrablók elhárításán át a a kitérő vezetés művészetéig, hogy elhárítsák a paparazzik kíváncsi tekintetét.

Via