Katalin hercegné - tőle szokatlan módon - három gyűrű helyett csak kettőt viselt.

A hercegné a Nemzetközösségi Játékokra látogatott el, ahol egy csodás outfitetben jelent meg: ezúttal egyik kedvenc Alexander McQueen-öltönyét és egy Camilla Elphick magas sarkú cipőt választott. A játékokat a hercegné Vilmossal és kislányukkal, a hétéves  Saroltával  élvezte. 

Katalin a megjelenését feldobta néhány csodás ékszerrel, de a szemfülesebbeknek feltűnhetett, hogy a kezén csak egy aranygyűrű volt. Katalin általában három gyűrűt hord a bal kezén: a jegygyűrűje mellett egy méretes eljegyzési gyűrűt, amely eredetileg Vilmos néhai édesanyjáé, Diana hercegnőé volt, valamint egy fehérarany darabot, amit férjétől kapott György herceg születése után. 

Az internet népe egyből találgatásokba kezdett: sokan azt gondolják, hogy a  hercegné  csupán otthon hagyta az ékszereket, mások szerint a gyűrűk javításra szorulhattak.  

Már a puszta súlya miatt sem mindennapi viseletre való. Egy ilyen ékszer karbantartásra is szorulhat

–  írta egy kommentelő.

Persze vészjóslóan azt is gondolhatnánk, hogy Vilmos és Katalin házasságával van valami baj. Mint megírtuk, nemrég újra felröppentek a pletykák, miszerint Vilmos szeretőt tart. Egyes sajtóértesülések szerint a herceg furcsa szexuális szokásai miatt döntött úgy, hogy Katalin mellett mással is ágyba bújik.

Nem ez az első eset

Korábban már volt rá példa, hogy Katalin hercegné nem viselte az összes gyűrűjét: 2020-ban az Evelina gyermekkórházba látogatott el, ahol a koronavírus miatt egészségügyi és biztonsági okokból levette ugyanezt a két ékszert.

Via