Imádja osztogatni a címeket Károly király! Most kiderült, hogy Katalin hercegné lett az ír gárda tiszteletbeli ezredese. A cím korábban Vilmos herceghez tartozott. Az biztos, hogy a királyi család számára nagy előrelépés, hogy ma már olyan szerepeket tölthetnek be nők, amiket korábban csak férfiaknak lehetett. Sőt, Kamilla királyné is kapott egy új címet! 

Kamilla András hercegtől veszi át 

Nem Katalin az egyetlen, aki új tiszteletbeli címmel gazdagodott: Kamilla királyné lett a Gránátos Gárdaezred tiszteletbeli ezredese. A brit uralkodó felesége András hercegtől veszi át a címet, aki a szexbotránya óta nem igazán tölt be szerepet a királyi családban, sőt Erzsébet királynő temetésén sem viselhetett katonai egyenruhát.

Készülnek a karácsonyra

A királyi család számára szívszorító lesz az idei ünnep, ugyanis ez lesz az első alkalom, hogy II. Erzsébet királynő nélkül karácsonyoznak. A család idén is Sandrighambe utazik, de érdekesség, hogy a királyi család olyan tagjai is meghívást kaptak, akik korábban nem. Az ünneplésen ott lesznek Kamilla királyné első házasságából született gyerekei, valamint állítólag Sarah Ferguson is, András herceg volt felesége.

Via