A fegyveres erők napja volt tegnap Nagy-Britanniában, és Katalin hercegné ebből az alkalomból az Instagramon szólította meg az alattvalókat, illetve minden érdeklődőt.

Ma, a fegyveres erők napján Vilmos és én le szeretnénk róni a tiszteletünket azok előtt a bátor férfiak és nők előtt, akik a fegyveres erőknél szolgáltak és szolgálnak, tengeren, szárazföldön és a levegőben, illetve itthon az Egyesült Királyságban és a világ számos pontján. Köszönjük valamennyiőtöknek és családjaitoknak, hogy áldozatot hoztok a biztonságunkért

– írja Katalin hercegné.

A haderők meglátogatásakor be is öltözött katonai egyenruhákba, a képek némelyikén teljes felszerelésben szerepel. A hercegné a következőket írja még:

tavaly az a megtiszteltetés ért, hogy a brit hadsereggel tölthettem idén, és megtekinthettem, hogyan képezik ki a már szolgáló személyzetet és az újonnan toborzottakat. Csodálatos volt elsőkézből látni azt a sok különböző, de egyaránt fontos feladatot, amit a hadsereg nap, mint nap ellát mindannyiunk védelme érdekében, és biztos vagyok benne, hogy még rengeteg tudnivalót tanulhatok meg a jövőben a Királyi Tengerészgyalogságról és a Királyi Légierőről.

Katalin hercegné elegánsan mindössze egy C betűvel írja alá a posztját.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Ez őrület, hogy Katalin hercegné minden helyzetben és öltözékben kifogástalanul hercegnésen tud kinézni!

Via