Katalin hercegné egy iskolába látogatott egy jótékonysági út keretein belül, ahol soha nem hallott történeteket osztott meg arról, milyen érzés volt számára a királyi családhoz való csatlakozás.

Katalin hercegné sosem vágyott az előkelő életre 

Katalin hercegnéről sokan azt gondolják, királynőnek született. Sőt, hogy egész életében arról álmodozott, hogy egyszer a királyi család tagja lesz. Nos, ez távol áll a valóságtól, hiszen az egykori Kate Middleton-nak soha nem voltak ilyen irányú tervei, vágyai. 

Vilmos herceggel való első találkozása volt az, ami mindent felülírt az életében, hiszen azonnal belé szeretett. Ám Katalin hercegné akkor sem gondolkodott még azon, hogy egy nap akár királynő is lehet, számára ez egyáltalán nem volt szempont amikor házasodott. Mostanra azonban hozzászokott a tudathoz, hogy egy nap az ország élére állhat férje oldalán. 

Tükröt mutatnak neki gyerekei

Katalin hercegné válasza egyébként mindenkit nagyon meglepett, sokan úgy érzik, hogy olyan, mintha egész életében királynőnek készült volna.

Más magánéleti kérdésre is választ adott Katalin hercegné, egy iskolás arra volt kíváncsi, mennyire különböznek a gyerekei. A hercegné erre elmondta, hogy szerinte mindhárman nagyon hasonlítanak, viszont mindenkinek megvannak azok a jegyei, amelyek egyéniséggé teszik őket.

Így amennyire ugyanolyanok valahol, annyira mások is. Katalin hercegné azt is elmondta, hogy a gyeremekeiben a saját vonásaikat, reakcióikat, gesztusaikat is gyakran viszont látják. 

via