Katalin hercegné és Vilmos herceg hamarosan új helyre költöznek, ami jónéhány változással fog járni. 

A királyi pár a Kensington-palotából a windsori Adelaide Cottage-ba költözik, nem messze a királynő rezidenciájától, a windsori kastélytól. Ezzel pedig hatalmas változás jön György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg életébe is: sajtóinformácók szerint a királyi család szeretett dadája, Maria Teresa Turrion Borrallo mostantól nem a családdal együtt, hanem máshol fog élni. Bár a döntést nem indokolták meg, lehet, hogy Katalin úgy gondolja, a gyerekek elég nagyok ahhoz, hogy a dada ne 0-24-ben legyen velük. 

SZUPERDADA

gyerekek  dadája, Maria Borrallo 2014-ben csatlakozott a családhoz, amikor György herceg nyolchónapos volt, most pedig már Sarolta hercegnőre és Lajos hercegre is vigyáz. Maria a tekintélyes angliai Norland College-ba járt Bathban, ahonnan sok híresség választ magának dadát. 

A királyi pár gyermekeinek gondozása egyszerre hálás és kockázatos munka, hiszen nem idegenek a biztonsági fenyegetések sem. Éppen ezért  Maria  magasan képzett a témában: a norlandi dadák mindent megtanulnak a taekwondótól kezdve a potenciális emberrablók elhárításán át a a kitérő vezetés művészetéig, hogy elhárítsák a paparazzik kíváncsi tekintetét.

Via