Azt mindenki tudja, hogy Katalin hercegné odáig van a gyerekeiért, és mindig ügyel arra, hogy minőségi időt töltsön velük együtt és külön-külön is. A legkisebb gyermeke, Lajos herceg nagyon cserfes kisfiú, de mindig van egy külön kérése az édesanyja felé, miután délutánonként hazaér az iskolából.

Nemrég került be az iskolába

Lajos herceg múlt szeptemberben csatlakozott a testvéreihez, Sarolta hercegnőhöz és György herceghez a Lambrook iskolába. Vilmos herceg és Katalin hercegné kisfia csatlakozott az "erdei péntekekhez", ahol a legkisebb tanulók az iskola területén ódukat építenek, valamint mályvacukrot sütnek. Nagyon hamar kiderült, hogy a 4 éves fiú imád a szabadban lenni. 

Még több időt szeretne kint tölteni

Katalin hercegné és Vilmos herceg néhány nappal ezelőtt Walesbe látogattak. A házaspár egy terápiás kertet is meglátogatott, ahol a hercegné elárulta, hogy a gyermekei mennyire imádnak a szabadban lenni, különösen Lajos herceg. Hozzátette, hogy a kisfia gyakran kéri meg az iskola után, hogy menjenek ki a kertbe játszani. 

Lajos hazajön és azt mondja, hogy az energiáit ki kell engednie

- mondta Katalin hercegné.

Ott lesz a koronázáson?

Egyelőre megerősített információk nincsenek, de nagy valószínűséggel Lajos herceg is ott lesz a nagypapája, Károly király koronázási ceremóniáján május 6-án. A kisfiút tavaly elvitték Erzsébet királynő jubileumi évfordulójára is, ahol mondani sem kell, hogy a grimaszaival ellopta a show-t. Karácsonykor szintén együtt mutatkozott a családjával, és viccesebb volt, mint valaha

Via