Kiderült, mit súgott Katalin hercegné Lajos herceg fülébe, amikor a 4 éves kisfiú  Erzsébet királynő jubileumi ünnepségén teljesen ellopta a show-t. A hercegné mindent elkövetett annak érdekében, hogy lekösse a gyermeket. Most egy ajakolvasó árulta el, hogyan próbáltak nyugtatni a gyermekét Vilmos herceg felesége.

Reflektorfénybe kerültek

Katalin és Vilmos három gyermeke bizony kapott bőven a reflektorfényből a királynő jubileumi ünnepségén. Amíg György herceg és Sarolta hercegnő fegyelmezetten tűrték a kötelező programokat, addig a 4 éves Lajos herceg látványosan unatkozott. Habár a grimaszok, amivel a világot megörvendeztette örökké velünk maradnak. 

Íme a videó

Kiderült, miről beszéltek

Rengetegen dicsérik Katalin hercegnét, amiért hatalmas türelemmel kezelte azt, hogy legkisebb fia - érthető módon - csupán 4 évesen nem viseli annyira jól a hivatalos eseményeket. Jeremy Freeman ajakolvasó elárulta, hogy Katalin valami olyat mondhatott a fiának, hogy „meg kell”, mire Lajos azt válaszolta, hogy „nem akarom”. Majd a hercegné azért szólt a fiára, hogy ne játsszon a kezeivel.

Ne csináld

- mondta neki Katalin, ám a cserfes kisfiú erre grimaszolni kezdett.

Via