Rengeteget olvasunk Katalin hercegné életéről, de sajnos csomó olyan sztori is terjed az interneten, amiknek semmi igazságtartalma nincsen. Az 5 legdurvább pletykát szedtük össze, remélhetőleg most olvasod őket először és egyben utoljára, mert egyik sem valós!

1. Sarolta hercegnőt béranya szülte!

A Closer című oldal a legostobább összeesküvés-elméletek között tartja számon azt a nézetet, ami szerint Sarolta hercegnőt igazából nem Katalin hercegné, hanem egy béranya hordta ki és hozta világra. Hogy embereknek miért áll érdekében ilyeneket terjeszteni, az rejtély, de legalább azt lehet tudni, hogy valószínűleg honnan veszik ezt: Katalin hercegné csodásan nézett ki az első fotókon a szülés után, annyira jól méghozzá, hogy volt, aki úgy gondolta, hogy akkor biztos nem is szült. Erről a képről van szó, negyedórás lefelégörgetéssel bármikor meg lehet találni az Instagramon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

2. Szakított Vilmos herceggel!!

Hát ha ez egyszer véltelenül tényleg bekövetkezne, akkor az tényleg hatalmas szenzáció lenne, de eddig még nem történt meg, akármilyen gyakran is írnak erről bizonyos olvasócsalogató oldalak. A Yahoo! News szerint idén májusban volt utoljára, hogy egy oldal megírta, hogy Katalin hercegné elköltözött a palotából és vitte a három gyereket, dehát természetesen az egésznek semmi valóságalapja nincs.

3. Hamisítják a követőszámot!!!

Miután egyre többen hangoztatták, a New York Times nézett utána annak az állításnak, hogy Katalin hercegnéék hamisítják instagramos követőik számát. Az elmélet sokszor Harry hercegékkel való viszonylatban merül fel, hogy talán Katalinék nem tűrhetnék, hogy sógoráéknak több követője legyen. Nos: nincs is, mert Cambridge-éket 13,9 millióan, Sussexékat viszont csak 9,6 millióan követik. És a New York Times megerősíti, hogy ezek valós számok, tehát nem Katalin hercegné kérésére lettek manipulálva.

4. Nem merik megdönteni a rekordjait!!!!

Kate Middleton középiskolája nagyon büszke arra, hogy a későbbi hercegné hozzájuk járt. Katalin nagyon sportos volt diákként és csomó rekordot megdöntött, amik közül néhány a mai napig áll, azaz senkinek sem sikerült túlszárnyalnia a hercegné teljesítményét.

Nos, Jack Whitehall humorista poénjai nyomán ekörül is kialakult egy pletyka, írta pár éve az Express: mert ő ugyanebbe az iskolába járt, és azzal viccelt, hogy nyilván senki nem meri megdönteni a hercegné 20 éves rekordjait. Az összeesküvés-elmélet szerint az iskolának érdekében áll, hogy továbbra is Katalin hercegné legyen a házi rekorder, ezért akik az időket mérik a versenyeken, azóta is mindig csalnak, hogy nehogy olyan eredmény születhessen, ami letaszíthatná az egykori Kate Middletont a trónról.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jack Whitehall (@jackwhitehall)

5. Vilmos miatt másik egyetemre ment!!!!!

És a középsuli után az egyetem: amint azt a Marie Claire is összefoglalja, a tények azok, hogy Kate Middleton a St. Andrews egyetemre járt együtt Vilmos herceggel, és itt ismerkedtek meg, itt született a kapcsolatuk. Ehhez teszi hozzá valaki, hogy úgy tudja, hogy a későbbi hercegnét megelőzőleg egy másik egyetemre már felvették, de hirtelen meggondolta magát, és a St. Andrewsra ment inkább, ahol még nem volt biztos a helye.

És a sztori onnantól kezdve már csak színtiszta összeesküvés-elmélet, hogy Katalin hercegné biztos előre tudta, hogy a St. Andrews egyetemen a trónörökös fiával járhat majd egy kurzusra, és ekkor elhatározta, hogy mindenáron megszerzi magának Vilmost, és csakis ezért mondta le a biztos helyét a bizonytalan érdekében, és lám, ennek az akaratos Katalinnak sikerült is megszereznie, amit akart, mert ő lett végül tényleg a hercegné!