Katalin hercegné és Meghan hónapok óta nem találkoztak egymással, és valószínűleg egy ideig még nem is fognak. 

A királyi pár imád jótékonykodni, ezért ősszel Európába utaznak több jótékonysági rendezvényre is. Mint ahogy azt mi is megírtuk, Meghan és Harry szeptember 5-én ott lesznek a 2022-es One Young World csúcstalálkozón az angliai Manchesterben, szeptember 6-án a 2023-as Invictus Games-en a németországi Düsseldorfban, szeptember 8-án pedig a 2022-es WellChild Awards-on Londonban, ahol a családjuk is él. 

Legutóbb júniusban jártak az Egyesült Királyságban, hogy részt vegyenek Erzsébet királynő uralkodásának 70 éves jubileumán két gyermekükkel, a 3 éves Archie-val és az 1 éves Lilibettel.

Nem látogatják meg Katalinékat

Egy forrás szerint Meghanék útjának középpontjában „több, szívükhöz közel álló jótékonysági szervezet támogatása” áll, és bár Erzsébet királynőt meglátogatnák, az nincs a terveik között, hogy találkozzanak Katalinnal és Vilmossal, annak ellenére, hogy már jó ideje nem látták egymást. 

Katalin és Vilmos még ebben a hónapban átköltözik a Kensington-palotából a Windsor-kastélytól mindössze tízperces sétára lévő Adelaide Cottage-ba. Ha Meghanék a saját otthonukban, a Frogmore Cottage-ban szállnak meg, csak 800 méterre és öt perc sétára lesznek Katalinék új otthonától.

Meghan és Katalin nincsenek jóban

A két hercegnének még  Meghanék esküvője előtt volt az első  nézeteltérése a koszorúslány ruhák miatt. Meghan az Oprah-interjúban mesélte el, hogy a hírekkel ellentétben nem ő siratta meg Katalint, hanem pont fordítva történt a dolog. Akkor bocsánatot kértek egymástól, de lehet, hogy még nem egészen szent a béke. 

Via