Nagyon úgy tűnik, hogy Katalin hercegné és Meghan Markle között, egyszerűen nincs esély a békére.

Harry hercegék összetartanak 

Katalin hercegné és Meghan Markle a jelek szerint egyáltalán nem akarnak kibékülni. A kapcsolatukban pedig akkor jött el a negatív fordulópont, amikor Erzsébet királyné halála után együtt, négyen kellett megjelenniük.

A gyász közepette a két férfi, Harry herceg és Vilmos herceg nagyon figyeltek arra, hogy a hűvös viszony ellenére is támogatásukat fejezzék ki egymás felé. Úgy érezték, hogy arrébb tudják tenni a sérelmeiket, és most tényleg csak a gyászról kell, hogy szóljon minden.

Katalin hercegné sokak szerint leszerepelt

A legfeltűnőbb az volt, hogy amikor Harry herceg és Vilmos herceg kiszálltak az autóból, azt egy oldalon tették, és megvárták egymást. Ám nem így történt ez a másik oldalon, ahol Katalin hercegné szállt ki először, aki azonnal Vilmoshoz és Harryhez sietett.

Ő egy szó nélkül maga mögött hagyta Meghan Markle-t, egyáltalán nem nézett rá vissza, hogy sikerült-e rendben kiszállni az autóból, és nem is várta meg, hogy együtt vonuljanak tovább. Sokak szerint az elképesztően goromba viselkedés volt Katalin hercegnétől, ami egyértelműen jelzi, hogy ő nem nyitott a békére. 

via