Múlt héten sokan örültek, amikor újra együtt látták Harry herceget és Vilmos herceget a feleségeikkel, a Windsori kastély előtt. Sokan gondolták, hogy talán Katalin hercegné és Meghan Markle is békét kötöttek. A testbeszéd-szakértők nem így gondolják, szerintük a walesi hercegné jeges pillatásokat vetett a sógornőjére.  Állítólag a testbeszédükből az is látszik, hogy Katalin megpróbálta kifagyasztani Meghan Markle-t a beszélgetésből.

Íme, a pillantás:

Egy másik szakértő is úgy gondolja, hogy Katalin egyáltalán nem kedveli a sógornőjét, mert Vilmos herceg próbálta egyedül bevonni a beszélgetésbe. Meghan pluszban úgy tűnt, mintha feszengene Katalin társaságában, de sokszor ránézett a sógornőjére, aki ezt egyáltalán nem viszonozta. 

Számos alkalommal volt, hogy Meghan ránézett Kate-re, de a pillantását  nem viszonozta

- mondta az egyik testbeszéd-szakértő.

Vilmos tette meg az első lépést

Erzsébet királynő halála után Vilmos herceg volt az, aki felkereste Harry herceget és a feleségét. Eredetileg csak a walesi herceg és hercegné köszöntötték volna a gyászoló tömeget a Windsori kastély előtt. Közben olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Vilmos és Károly király teljesen kirekesztette Harryt Balmoralban, ezért nem vacsorázhatott velük.  A királyi család visszavonult tagja András herceggel, Anna hercegnővel, Eduárd wessexi gróffal és annak feleségével, Zsófia wessexi grófnéval töltötte a tragédia utáni estét. 

Via